Ollaan fiksummin

Kaikki blogit puheenaiheesta Fareed Taamir

Posion tuulivoiman päätöksenteko varoittava esimerkki!

Hallinto-oikeus kumosi joulukuussa Posion kunnan tuulivoimakaavan, joka näyttää ottavan koville. Noloa asiassa on tietenkin se, että kunnanhallituksen puheenjohtaja Olavi Lehtiniemi ja kunnan hallituksen varapuheenjohtaja ja samalla toimintaympäristölautakunnan puheenjohtaja Heikki Maaninka todettiin esteelliseksi ja siksi kaatui koko kaava.

(HO:n ratkaisua en saa linkitettyä vaikka haluaisin)

Posion tuulivoimakaava kaatui hallinto-oikeudessa!

Pohjois-Suomen hallinto-oikeus on kumonnut Posion kunnanvaltuuston Murtotuulivoimalaa koskevan kaavapäätöksen. Kaavan valmisteluun osallistui kunnanhallituksen puheenjohtaja ja toimintaympäristölautakunnan puheenjohtaja, jotka samalla kuuluivat Posion yhteismetsän hallintoon.

He kyllä jääväsivät itsensä myöhemmin, mutta osallistuivat kaavan käynnistämiseen ja alullepanoon. Yhteismetsällä on suuri intressi viedä kaava läpi muiden etuja (mm. vapaa-ajan asukkaiden)polkemalla.

Lapin perussuomalaiset kannattaa Pekkarisen tuulimyllyjä

Lapin liiton hallitus hyväksyi 28.11. Itä-Lapin kaavasta tehdyt muistutukset ja niille liiton antamat vastineet . Minun muistutus löytyy sivulta 92-93 joka koskee Posion tuulivoimahanketta. Huomion arvoista on se, että perussuomalaiset jotka mesuavat tuulivoimaa vastaan hyväksyivät kaikki Lapin myllyhankkeet sellaisena.

http://lapinliitto.tjhosting.com/kokous/2016398-4-2.PDF

"Tuulivoiman kuningas" Vito Nicastriin

Italiassa mafian vastaisessa kampanjassa jäi haaviin niin sanottu "Tuulivoiman kuningas" Vito Nicasdtriin.  Hänen "kätköistä" löytyi 43 uusiutuvan energian yhtiötä, joista suurimpia tuulivoimayhtiöt.

"Tuulivoima kuninkaan" yhteydet paljastuivat myöskin Sisilian mafiaan.

Helsinginsanomien juttu vuodenlta 2013.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1365038669226

Taaleritehtaan tuulivoimasijoittaminen perustuu sähkötariffeihin (avustuksiin)!

Taaleritehtaan sijoiturahaston esittelystä käy ilmi, että koko tuulivoiman sijoittaminen perustuu valtionapuihin eli ns. sähkötariffiin.

Sijoittajalle kuuluu viesti näin:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä